Sidor

onsdag 16 december 2015

Hemlig stickning och skolarbete

Jag stickar på en hemlighet att ge bort i julklapp till en ny person i släkten. Åååh, en baby tänker alla nu. Nääää... men jag hoppas att jag får sticka till en liten om nåt år eller så :) Nu är det present till vuxen vi talar om. Jag stickar aldrig till några andra än precis närmsta familjemedlemmarna (bara mina egna barn om jag ska vara ärlig) så det här är en stor händelse. En färdig och en kvar så får ni gissa resten själva.

Annars flämtar jag mest omkring och försöker hinna med allt skolarbete före jul. Hittills 22,5 hp klara den här terminen. Bara 30 hp kvar att klara av innan terminens slut i mitten av januari. Skrev hon fel? kanske någon hann tänka nu. Tyvärr så gjorde jag inte det. Men det löser sig, på nåt vis. 

Just idag sitter jag och skriver på en artikelpresentation till kursen Samtal i teori och praktik. Artikeln heter nåt så fantastiskt som Interaktionell dialektologi och handlar om förekomsten av förhöjda tontoppar i traditionell stockholmska.

Back to work
//M

1 kommentar:

  1. Men vad roligt att du har en blogg!
    Ska bli kul att följa. Uppläggningen var estnisk elastisk uppläggning! Kan visa dig i Linköping, men det finns en bra video på youtube, den första som kommer upp när man söker. Jag tänker att du inte hinner sticka något nu ändå, så när du väl får för dig att testa så har du glömt det jag visade...

    SvaraRadera